Chipsuri la cuptor cu sos de roşii aromat

de ala_oancea in Mancaruri de post, 14 Mai 2009 | 10550 vizualizari

 

Dupa o reteta de la Cristi Roman :) Delicios !!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 5 catei de usturoi
  • 1 rosie
  • sare, piper
  • busuioc
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chipsuri la cuptor cu sos de roşii aromat:

Cartofii se curata, se spala si se taie rondele subtiri. Se aseaza intr-o tava, se ung cu putin ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin uscat. Printre cartofi se aseaza cateii de usturoi si se introduce tava in cuptorul incins, la foc mare. Dupa aproximativ 5 minute se scoate usturoiul. Se mixeaza rosia decojita cu usturoiul, sare, piper si busuioc, pana devine o pasta. Se scot cartofii din cuptor cand sunt deja rumeniti si se presara peste parmezan ras. Se mai lasa la cuptor pentru doua minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chipsuri la cuptor cu sos de roşii aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

luminita20_2006 1

14.05.2009, 15:48

super...cipsurii..o nebunie...si fara E-uri poti manca cat pofetesti

ala_oancea 1

14.05.2009, 21:06

Le-am facut intr-o seara si au iesit exact doua portii. Bine ... ca am mai fi mancat inca vreo doua la cat de bun a fost

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pleurotus in sos de rosii cu piure de cartofi